Titel
Voorwaarden waarmee een auteur akkoord moet gaan
Geplaatst door
Bert Stoop
Samenvatting
De voorwaarden waaraan een auteur moet voldoen en moet accepteren alvorens toegelaten te worden tot de database.
Tekst
Een auteur moet akkoord gaan met onderstaande voorwaarden alvorens een tekst te kunnen plaatsen in Txtxs. Veel gestelde vragen worden beantwoord in het FAQ.

· Teksten die worden geplaatst in de artikelenbank “Txtxs” (spreek uit “textaccess”) moeten het auteurschap en copyright hebben van degene die zich als auteur meldt.

· Teksten die geplaatst worden in Txtxs mogen niet kwetsend of racistisch zijn, zulks ter beoordeling van de webmaster. Het is aan de webmaster om te beoordelen of een tekst aan de voorwaarden voor plaatsing voldoet.

· Teksten die niet voldoen aan de voorwaarden aan de inhoud worden door de webmaster zonder overleg uit de database gehaald.

· Teksten moeten uniek voor het Internet zijn, dat wil zeggen niet op andere websites ook gepubliceerd zijn.

· Auteurs worden vergoed door bij hun artikelen een Adsense advertentie te genereren. De auteur moet zelf een Adsense account aanvragen via de button op de site van txtxs.nl en kan zelf bij de auteursgegevens de Pub-code ingeven die hoort bij hun unieke account. Er worden geen betalingen gedaan vanuit het beheer van de artikelenbank als vergoeding voor het plaatsen van een artikel. Auteurs worden rechtsstreeks betaald door Adsense.

· Auteurs krijgen toegang tot het weblog txtxs.blogspot.com. Op dit weblog kunnen zij melding maken van de artikelen die zij in de artikelenbank hebben geplaatst. Behalve een samenvatting mag de tekst in het weblog niet gelijk zijn aan de tekst in de artikelenbank. Op het weblog kan de auteur een link maken naar artikelen in de artikelenbank en iets over zichzelf vertellen via zijn of haar profiel.

Gebruikte steekwoorden
voorwaarden
printversie
auteur mailen
sluiten